MAN HELP FIT 30ml

19,20  s DPH

Kategória: Značka:

Popis

Man help fit

30 mL

Výživový doplnok vo forme sublingválneho spreja s aplikáciou do ústnej dutiny pod jazyk s okamžitým účinkom. Synergický účinok arginínu a citrulínu pozitívne pôsobí na rozšírenie ciev, prekrvenie a má stimulačný účinok na organizmus muža. Je dobrou prevenciou pred srdcovo cievnymi ochoreniami a erektylnou dysfunkciou.

L-arginín AKG je semi-esenciálna aminokyselina, ktorú si ľudské telo nedokáže vyprodukovať dostatočnom množstve. Preto potrebné dodatočne ho prijímať aj v strave. L-arginín alfa ketolutanát (AAKG, AKG) je pokročilejšia a účinnejšia forma L-Arginínu. Vďaka väzbe na soli alfa ketoglutarátu je arginín lepšie využiteľný a vstrebsateľný.

AAKG maximalizuje prekrvenie svalov a zabezpečuje efektívnejší prísun kyslíka, aminokyselín, glukózy a NO, ktoré sú dôležité pre dosiahnutie čo najlepšieho výkonu. Vďaka svojim vlastnostiam zvyšuje svalovú vytrvalosť a syntézu proteínov. Svaly sú efektívnejšie zásobované živinami, čo sa prejavuje zlepšením výkonu, rastu a regenerácie svalov.
Citrulín malát je kombináciou aminokyseliny citrulínu a kyseliny jablčnej v najlepšom pomere 2:1. V tele je citrulín transformovaný obličkami na arginín a ornitín. Tvorba ornitínu zas napomáha odstraňovanu škodlivýn akým je napríklad amoniak. Čo vedie k dlhodobo zvýšenej tvorbe oxidu dusnatého v krvom riečišti.
Oxid dusnatý spevň
uje a rozširuje cievy, to vedie k lepšiemu zásobovaniu svalov a orgánov živinami a kyslíkom. Pozitívne vplýva na erekciu, prispieva k lepšej tvorbe kreatín fosfátu, rastového hormónu a po tréningovej regenerácií.

Zloženie
L-arginín alfa-ketoglutarát, L-citrulín malát 2:1, glycerol, brusnicový prášok, príchuť malina, konzervačná látka (sorban draselný), sterilná voda.

Množstvo účinných látok v ODD
L-arginín alfa-ketoglutarát 600 mg
L-citrulín malát 2:1 200 mg

Počet vstreknutí: 200

Počet dávok: 66

Jedna dávka: 3 vstreknutia

Obsah balenia: 30 ml

Odporúčané dávkovanie:
3-4 vstreknutia do úst 3x denne
alebo v prípade potreby

Skladovanie:
Skladujte v dobre uzatvorenom obale na suchom a tmavom mieste
pri teplote od 6°C do 25°C.

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “MAN HELP FIT 30ml”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *